Barinredning för proffs och privatpersoner

Barinredning för proffs och privatpersoner

Ska du öppna en egen bar, eller vill du bara skaffa dig en egen hemmabar? Oavsett om du är privatperson eller proffs, är det viktigt med bra verktyg och snygg inredning. Här i denna artikel får du några tips på vad du bör skaffa för att du ska kunna göra din egen bar helt perfekt.

 

Snygg och funktionell barinredning

Snygg och funktionell barinredning är en av de viktigaste delarna i varje bar, oavsett om det är en hemmabar eller en offentlig bar. Det är inredningen som skapar atmosfären och känslan i baren. Därför är det viktigt att du är noggrann när du väljer ut din egen barinredning. De val du gör kommer påverka hela upplevelsen, så välj endast den bästa inredningen till din bar.

Några exempel på bra inredningsdetaljer till baren är en barcaddy av passande design, en snygg champagneskål, glashängare till vinglasen och serveringsfat. Se till att all inredning passar den stil och det uttryck du är ute efter. Det ger en proffsigare känsla.

De bästa verktygen ger de bästa drinkarna

Ingen bar är komplett utan riktiga barverktyg. Utan barverktyg kan du ju inte blanda dina goda drinkar, eller hur? Man kan aldrig få för många redskap och verktyg. Barverktyg som till exempel jiggar, shakers, skedar, ismaskiner, mixers och drinksilar är alla viktiga. Det är med hjälp av dessa som du kan skapa och blanda godare och bättre drinkar till dig och dina gäster.

Som sagt så kan man aldrig få för många barverktyg. Om du dock måste hålla dig till en stram budget, ska du alltid gå efter de viktigaste verktygen först. Shakers, jiggers, silar och glas av olika slag är väldigt viktiga, så gå efter dessa först. Sedan kan du köpa till fler verktyg och tillbehör efter hand. Om du inte är begränsad när det kommer till pengar, finns det mycket kul du skulle kunna investera i.