Förnya garderoben inför våren

Förnya garderoben inför våren

När du planerar din vårshopping är det en bra idé att titta på vad som redan finns i din garderob och fundera på vilka plagg som behöver ersättas eller uppdateras. Kanske är det dags att investera i en ny vårjacka, eller kanske vill du prova på en ny färg eller stil som du aldrig tidigare har vågat dig på.

 

Förutom att tänka på vilka plagg och accessoarer du behöver, är det också viktigt att tänka på var du ska shoppa. Det finns många olika butiker och varumärken att välja mellan, och det kan vara en bra idé att göra lite research innan du ger dig ut på shoppingtur. För att spara pengar kan du fynda på en outlet. Exempelvis kan du köpa produkter från Gant på REA.

 

När du har hittat de plagg och accessoarer du behöver är det viktigt att tänka på hur du kan kombinera dem för att skapa en komplett look. Du kan experimentera med olika färger, mönster och stilar för att hitta en stil som passar just dig. Glöm inte heller bort att accessoarer som smycken, solglasögon och hattar kan göra stor skillnad för din look.

 

Med våren kommer också ljuset och värmen tillbaka, och det är en perfekt tid att förnya inredningen hemma. För att ge rummet en fräsch känsla kan man byta ut tunga och mörka textilier till ljusare alternativ som linnetyg eller bomull i pastellfärger. Att lägga till en färgglad tavla eller ett mönstrat kuddfodral kan också bidra till en positiv och glad atmosfär. För att inbringa naturens känsla till hemmet kan man dekorera med snittblommor eller köpa några nya gröna växter. För att skapa en enhetlig look i rummet kan man välja färgstarka gardiner eller överkast som matchar med de nya textilierna. Att städa och rensa ut gamla prylar kan också ge en fräsch start på våren och skapa plats för nya fina saker. Glöm inte att inredning handlar om att skapa en personlig touch i ditt hem, så våga testa din egen stil och skapa ett unikt och mysigt hem för dig själv och dina nära och kära.