Lägg vantarna på egna klistermärken för flera användningsområden

Lägg vantarna på egna klistermärken för flera användningsområden

Möjligheterna är i princip gränslösa när det kommer till klistermärken och dekaler. Du kan dra nytta av ett högkvalitativt klistermärke för att bland annat visa upp din företagslogga på fönstret utanför ditt café, för att skapa varningsetiketter, för att applicera dem på olika plana ytor och mer därtill. Även som streamers, dekaler och helt enkelt dekoration kan egna klistermärken göra susen.

Vad du kan förvänta dig av egna klistermärken

Om du vill få det där perfekta skräddarsydda klistermärket är det av yttersta vikt att du vänder dig till äkta experter som vet var skåpet ska stå när det kommer till kvalitet. Du kan kika närmare på ett utmärkt utbud genom att klicka här: https://www.foliekniven.se/klistermaerker.php. Allt som krävs är att du skickar din föredragna design via mejl och att du därefter väljer vilken typ av egna klistermärken du är intresserad av.

Vilka egna klistermärken passar dig?

Det finns främst fyra klistermärkessorter att välja mellan. Den första är premiumvarianten som kan hålla i flera år med laminat. Här får du en lyxprodukt för dig som vill ha det bästa av det bästa när det kommer till egna klistermärken. Därtill kan du kika närmare på klistermärken med extra god vidhäftning. Den här typen av klistermärke klarar upp till 90 grader och hela vägen ner till minus 1 grad.

Vill du att det ska gå att se igenom alla klistermärken som du beställer? Vänd dig då till genomskinliga klistermärken – och varför inte även se om klistermärken med en svart baksida är att föredra. De sistnämnda är egna klistermärken som bland annat kan fästas över ett tidigare klistermärke som helst inte ska synas.