Den bästa sporten för par

Den bästa sporten för par

Även om tuffa träningspass är den optimala vägen till att bränna kalorier, bygga upp muskler och komma i form finns det en annan typ av träning som kan vara fantastisk för både kropp och själ: nämligen samlag. Om du är ute efter en paraktivitet som gör under för din hälsa är det därför just heta stunder i sovrummet som kommer att göra susen.

I den här texten ska vi gå in mer på hur samlag egentligen påverkar dig samt även ta en titt på sexleksaker som kan krydda till alla stunderna tillsammans. Ta reda på mer och börja experimentera med din partner för ljuvliga resultat!

Kan samlag liknas vid ett träningspass?

Även om samlag inte bränner något större antal kalorier är det utan tvekan en aktivitet som kan komma att trötta ut er och på så vis bli ett relativt effektivt träningspass. Det kan liknas vid en promenad, så när allt kommer till kritan blir samlag lite som en typ av träning. Samlag är dock inte bara bra för kroppen fysiskt, utan kan också ha en positiv psykisk påverkan. Det är lätt at påstå att vi mår bra att sex, och när du får orgasm frigörs hormoner som bjuder på ett lugn och en underbar känsla av glädje. Samlag kan med andra ord både agera som en aktivitet som påverkar dig positivt psykiskt och fysiskt.

Med detta sagt kommer sex självfallet inte att få dig att bygga upp muskler och kan aldrig ersätta styrketräning på gymmet eller en krävande joggingtur. Inte behöver det dock heller vara så, utan det allra viktigaste är att samlag är skönt och roligt!

Introducera fräcka sexleksaker i sovrummet

Samlag kan vara roligt som det är, men varför inte göra det extra spännande genom att introducera billiga sexdockor eller någon annan typ av sexleksak i sovrummet. Just en sexdocka kan göra susen om ni är lite halvt intresserade av en trekant, men inte än vill ta det sista steget dit. Sexdockor bjuder på en realistisk känsla och utseende, så varför inte prova på att krydda till parlekarna lite extra med den här typen av leksak.

Realistiska dildos är även en riktig höjdare, men hur känns en realistisk dildo? Dessa är framställda för att efterlikna en äkta penis till en så hög grad som möjligt, och därför är de ofta mycket detaljrika. Du kan exempelvis tydligt se ådror, ollonet och realistiska färgskillnader. Materialet som har använts påminner också om den äkta varan som grädden på moset. Det finns till och med realistiska dildos som kan spruta ut fejksperma med ett tryck. Se till så att stunderna i sovrummet blir utomordentligt spännande med sexleksaker som imponerar!