Svart paraplyställ i järn med hjärtmönster – Fri frakt

Svart paraplyställ i järn med hjärtmönster – Fri frakt

Har du letat efter det där perfekta stilrena paraplystället i en vintage-stil som kan pryda hallen och fullända hemmet? Då blir det svarta paraplystället i järn med hjärtmönster ett ypperligt val. Detta ställ kan dras nytta av för att förvara ett antal paraplyer så att man får enkel tillgång till ens regnskydd varje gång man ska bege sig ut. Ett paraply bör alla familjemedlemmar alltid ta med sig ut för att se till så att kläderna inte blir våta. Man kan nämligen aldrig säkert veta när ett regnoväder är på ingång, så varför inte beställa ett paraply och ett elegant paraplyställ för att vara på den säkra sidan.

Fördelarna med ett svart paraplyställ som blir passande överallt

Ett paraplyställ bjuder på enkel tillgång till ens regnskydd, och stället kan exempelvis placeras i hallen innanför dörren. På så vis har potentiella gäster även en plats att lägga sina paraplyer på när de kommer på besök, men inte är paraplyställ bara gynnsamma för privatpersoner. Även företag kan dra nytta av detta ställ i klädesaffärer, på restauranger, på caféer, i bibliotek eller på någon helt annan plats. Då stället klarar av att hålla flera paraplyer åt gången är det smidigt för hushållet som har flera familjemedlemmar eller företaget som förväntar sig flera gäster åt gången.

Det svarta paraplystället i järn med hjärtmönster är ett ställ i en elegant vintage-design som är tillverkat av robust järn. Detta ser till så att stället kan hålla i många år framöver utan att slitas ut. Produkten har en svart färg och en stilren design med hjärtdetaljer som löper längs sidan av stället. Stället uppmäter 30 cm i diameter och passar därför storleksmässigt in i de flesta hemmen eller företagslokalerna. Vikten ligger på 1,65 kg, och det är därför fullt möjligt att lyfta stället med en hand när det ska flyttas runt på. Bottnen av stället har därtill höga kanter så att inget vatten från paraplyerna ska droppa ner på golvet. Det svarta paraplystället i järn med hjärtmönster kan beställas hos Paraplyland redan idag för 799 kronor.

Mer om det svarta paraplystället i järn med hjärtmönster

Det svarta paraplystället i järn är ett ställ som är runt till formen och har ett antal snygga hjärtdetaljer på sidan. Stället är tillverkat i robust järn och kommer därför att hålla i flera år framöver. Trots det hållbara materialet väger stället dock inte mer än 1,65 kg, så det är inga svårigheter att lyfta ens paraplyställ med en hand för att flytta runt på det. Stället har en diameter på 30 cm och passar därför storleksmässigt in i de flesta hemmen utan att ta upp något större utrymme.

Det svarta paraplystället i järn med hjärtmönster kan beställas hos Paraplyland redan idag och kostar så lite som 799 kronor. Med sin svarta färg och eleganta vintage-design är det svårt att inte älska det snygga stället som erbjuder smidig förvaring av ens favoritparaplyer. Som pricken över i:et har bottnen höga kanter för att se till så att vatten inte droppar ner på golvet när man lägger sina paraplyer i stället.